|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.05.2012
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 12
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Arius YDP-161 Korg Pa50
Interesi: u slobodno vrijeme ing el :D
![]() |
![]()
MOzel se ikako sredit bez dizanja os jer sam obriso fabricke ritmove i nasnimao dosta dobrih ritmova na njihove mjesto pa ne bih da sad to izgubim ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Nesto sad iscitavam znaci dizanjem os bi ostali moji ritmovi koje sam nasnimo preko fabrickih?? Dexter kako misli neki drugi global?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav
Da ucitaj neki drugi global pa vrati svoj stari ili ucitaj neki komplet drugi set pa onda svoj vrati A kada ucitavas setove nemoj ucitavati global jer mozes imati raznih poteskoca sem ako nije neophodno Pre ucitavanja seta otvori ga pa pregledaj user e da budu user 1 2 i user DK ostalo brisi !!! Promijenjeno od sstipa (29.08.2012 u 18:57 sati) Razlog: dopuna texta |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sstipa za ovaj koristan post: | diinnoo (30.08.2012) |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ne znam sa kojeg cu seta ucitati global da opet nesto ne zeznem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
global mozes sa bilo kojeg seta isprobati, nemas sta zeznuti, ali mislim da ti to nece pomoci. pokusaj ovako taster disk pa erase, pa stisni f 1 nekoliko puta dok ti iznad f1 tastera ne bude pisalo SSD tada otvori folder global i obrisi sve iz njega, otvori i program treba da ima user 1, user2, i user dk. ako ti ima jos nekih usera ostale pobrisi jer su bezveze tu. pokusaj tako obrisati i stylove, pa vidi dali ce se opet vracati.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gogspa80 za ovaj koristan post: | diinnoo (30.08.2012) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|