|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Ritmova moze 192 (64 na User1 i user2 plus moze se stavljati na fabricke banke BEZ da se brisu fabricke ritmove jer te banke nisu skroz popunjene)
Davno sam to brojao al priblizno 190 bese nekud broj, mislim 192. Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ace, i mislio sam da ces se ti prvi javiti, i jako se radujem sto si se javio posto znam da si ekspert za pa500. Hvala ti na informacijama, ovo za terce mi je zao sto ne mogu portamento terce i nije mi jasno kako to nisu odradili da valja, posto bas volim te boje... I za juve bubanj sam isto pretpostavljao tako... ovo drugo mi se svidja sve sto si nabrojao, dobro sto se tice boja, ionako mi je u planu jos neka solo klavijatura tako da mi to i nije problem. Nista moram dobro jos da se razmislim, pa800 bi bio idealno resenje, ali malo me hvata strah, za sada mi pa500 zvuci kao solidna opcija...
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|