|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Nenade, vidim da si se upisao, hehe, da pojasnim neposedujem ni pa600 ni pa800, niti cu vec pa80, kakva je situacija u zemlji to je pravi izbor, iako imam oko 90 svirki godisnje nisam napaljeni klinac, nego samostalni covek koji ima i povecu porodicu. A prethodni
post je bio u skladu sa kvalitetom rasrave na 100str. Mada i dalje tvrdim da je pa800 ofarban u govnjivu plavu boju. Hehe Postovano sa mobilnog uređaja Dodato: Nenade, vidim da si se upisao, hehe, da pojasnim neposedujem ni pa600 ni pa800, niti cu vec pa80, kakva je situacija u zemlji to je pravi izbor, iako imam oko 90 svirki godisnje nisam napaljeni klinac, nego samostalni covek koji ima i povecu porodicu. A prethodni post je bio u skladu sa kvalitetom rasrave na 100str. Mada i dalje tvrdim da je pa800 ofarban u govnjivu plavu boju. Hehe Upecao si se Nenade Postovano sa mobilnog uređaja Postovano sa mobilnog uređaja Promijenjeno od pedjajazz (21.03.2013 u 00:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
meni je prvih dana na pa600 ona plastika (od koje je veci deo klavijature napravljen) bila malo bezveze. onako bas je gruba, kao da nalepis pesak na normalnu plastiku. Ali sada posle duzeg koriscenja sam promenio misljenje, posto na toj plastici (izradi) ne moze da se uhvati prasina tako lako kao na plastici visokog sjaja, i jos jedna bitna stvar, ne ostaju otisci i tragovi prstiju
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@pedjajazz
Ne kapiram sta si hteo da kazes,kakvo pecanje,ja sam se samo malo nasalio,i drugo ja se ne zovem nenad. ![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
ok doktore i ja se salim!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.08.2010
Downloads: 620
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Sta je ovo jel ovo izasao novi os 1.10 beta feb.15.2013 pogledajte ovde na 11.35 minuti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Zar zaista niko nije imao priliku da pogleda Pa600 QT i Pa600 standardni model da li se razlikuju po ROM samplovima?
Na ovom clip-u ima par moćnih samplova, recimo Fernando Lead mi se sviđa (pitanje samo da li je napravio od internog samplea ili u sample player učitao svoj)... Promijenjeno od LAsER (26.03.2013 u 17:20 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pedjone i nenad
![]() Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Znal neko da li je ROM samplova isti na Pa600 i Pa600 QT verziji?
Tj. da li su jedine dvije razlike što hardwarski mogu se mijenjati skale i što se uz QT verziju dobije SET koji je učitan/se učita u RAM koji je namjenjen za istočno tržište? Pošto nema nigdje na stanju Pa600 standardne verzije, a ima QT pa da vidim ako ne bi ništa izgubio na ROM samplovima koji su u standardnoj verziji doplatio bi tih 100€ i uzeo bi QT verziju. LP. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio LAsER za ovaj koristan post: | Todorgm (22.03.2013) |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.11.2007
Downloads: 1670
Uploads: 8
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 7 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
jel moze pa 600 da exportuje kmp iz seta i pojedinacne wav semplove bubnja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|