|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Upravo to....
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ja se potpuno slazem sa Tranzitom sve je tako kako kaze pasalo kome ili ne...Bolje je uvijek bolje i nesviram samo pijancima koji itekako imaju sluha,nego i za sebe za svoju dusu i naravno da mi je zelja da mi klavijatura sto bolje zvuci...Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Moje misljnje je da je ovo samo prepakovan pa500 i dodato 96m pcm user memorije u koju ne verujem da ce moci da se dodaju semplovi.
Sto se tice bubnja i rasprave ja na aranzeru prvo primetim bubanj kao i na svadbi na kojoj sam bio pre par dan . Radio je jedan bend odnosno klavijaturista,gitarista Renato Henc i pevacica. Klavijaturista je radio na PA3x i klavijatura stvarno odlicno radi ubacio je odlicne ritmove ali na pojedinim ritmovima koristio je neki bubanj koji je bio nekako tanak i odmah se primeti velika razlika u zvuku kad koristi ritmove sa tim setom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
nakon telefonskog razgovora sa kolegom iz Korga ..... pa 600 je napredni pa500 za tipkom kakvu je ima pa800 a navedenih 96mb je za set koji kupujete od samog korga.. znaci jamahina fora sa balkan setom jer predpostavka je da ce svi na ovim prostorima upravo to i uzimati..... demo tog paketa je ocekuje kroz 15 dana.....
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|