|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja mislim da ne postoi niko kome nije zaledila klavijatura. Primetio sam BUG koi je bio i sa prethodnim OS. Dok sviram chord+memory samo mi se promeni na chord. Pozdrav
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
meni nijednom nije zaledila da moram da je palim i gasim...mislim boli me uvo...samo kažem šo bi lagao
![]()
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Miki buraz moj nismo mislili na zakucavanje pa restart nego se desavalo na Pa3x i na Pa3x76 da klavijatura svira normalno i sve ali displej ostane 2-3 sekunde neaktivan i posle proradi sve noramalno!To se javi jednom u deset dana ali se pojavljivalo ali koliko sam mogao da primetim sa novim OS su to resili i nema nikakvog freez-a a resili su dosta sitnica koje su smetale kako u sredjivanju style-a tako i u radu uzivo kao ono sto sam pomenuo oko tekstova i tempa
![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (14.09.2012 u 10:18 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.10.2008
Mjesto: Varaždin
Downloads: 97
Uploads: 3
Rekao HVALA: 28
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa3x
![]() |
![]()
Ja imam pa3x sad 6 mjeseci i svaki vikend radim na njemu i stvarno mi se nije do sada javila niti jedna jedina greška, zato sam malo skeptičan sa novim Os-om. Nebi htio samo da sad stavim update pa da za vikend ostanem bez klavijature ili nedaj bože da mi se usljed svirke zamrzne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Najsigurnije ti je da drzis verziju 1.00 dok je god klavijatura kod tebe
![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (14.09.2012 u 10:53 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Juce mi prvi put zaledila (freeze) klavijatura sa novim OS-om, pa sam morao direktno na dugme On/off. To se desilo dok sam vezbao kuci, ritam boja neka.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|