|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Koliko mi je uočiti, Korgovi su podložni kvarenju. To nije zato što sam imam Yamahu ali zaista ima dosta postova u kojima članovi kukaju jer im nova klavijatura ima ovu ili onu manu, čitaj: kvar. Kupi Yamahu i ne razmišljaš o kvarenju... Pa nek je Pa3x jači i bolji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Druze najbolja ti je varijanta ,da ako imas mogucnosti pustis obe klavijature jednu pored druge ,pusti neki slican ritam ,ili ako imas isti pa vidi sta se tebi vise svidja to i pazari ,u sustini obe su vrhunske sprave i obe imaju extra zvuk ,sve je na tebi ,sta god da kupis neces se pokajati
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio lagunabend za ovaj koristan post: | kabi (15.09.2012) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.03.2008
Downloads: 52
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozz svima!!
I ja imam Korga PA2X i sam se odlucio da bi menjao. Koliko je poslova ako bi sve sto imam na Korgu prebacio na Tyros 4. (sampli,ritmovi...)Kako se to najbolje napravi?? Igram samo zabavnu muziku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Za zabavnjake imaš 95% ritmova u klavijaturi tvorničkih, za koje eventualno treba nijanse srediti, samplove ćeš iz svojeg korga konvertirati u yamahinu ekstenziju, jedan po jedan ih unositi u klavijaturu, podesiti parametre, efekte i tako ih sačuvati. Kad skužiš shemu, bit će ti lako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|