|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Nedime upravu si. to sam trazio da konvertujem fantom boje da mogu koristiti na kontaktu. probao sam ja preko Awave i prije ali Awave ne prepoznaje fans.svd fajl. probao sam i extreme sample converter, i CDXtract i ChickenSys translator i neradi nista. ima li neka druga opcija ili mozda vise detalja kako da uradim u Awave? hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Nema pomoći,jedino možda još taj program Fantom YASE,imaš opciju recimo klikneš na neki multisempl i on ti odma izbaci koji su semplovi tog multisempla,i kako je koj sempl složen (loop,root key,range key) i imaš opcije EXPORT TO AKAI format.
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eeee Kolege moji ja sam sve zivo probao ali nista nisam uspio konvertirati.tako da sam sve ispocetka samplirao na Fantom,sound po sound,ton po ton,sat po sat,dan po dan.........
Sva sreca sto je sampler jednostavan za raditi..........he he.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
boje, fantom, roland |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|