|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Mislimda ste ptisli predaleko...
Predlazem da se ovo "religijsko" objasnjavanje ostavi po strani doknebude prekasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
Sve ja vas razumijem!! Ali, opet moram se uhvatit malo religije.. Je l' bolje da omladina slusa nekakve Rumbe u kojima se spominju Gacice, Alkoholisanja, Drogiranja, Blud i tako dalje, ili je bolje da slusaju fine pjesme/lahije koje se sviraju u Rumbi i koje imaju pristojne tekstove, sa "modernom" muzikom!?!
Ne moraju to biti ilahije i kaside, nego bilo koje pjesme koje imaju fin, pristojan tekst... A normalno je da uz sve to treba malo modernizacije,jer nije danasnjim slusaocima zanimljivo slusati samo tarabuk i nay ![]() Ne znam je l' zabranjeno(ako jeste nek moderator izbrise post), ali evo jedan primjer "moderne ilahije"... I de mi samo recite sta bi tu falilo da se na mjestima ubaci slide bass?? Ne mislim na dzigeraski slide bass, nego autentican, prirodan slide ![]() Sve ovo napisano je moje licno misljenje!! ![]() Veliki pozdrav!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Ovo je, po meni, cisto turska (arapska) muzika na, da kazem, "nasem", jeziku...
Mozes ovde da ubacujes sta god ti dusa zeli pa i taj slide bass... Ne bih dalje... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|