Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Treba mi!!!(Ritmovi, samplovi, boje...) > Ritmovi

Ritmovi Pitanja vezana za ritmove...

Alati tema Display Modes
Star 17.09.2012, 18:31   #10
skoricnik
Moderator

skoricnik's Avatar

Registrovan/a dana: 19.05.2006
Mjesto: Backa Palanka
Downloads: 4091
Uploads: 22
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 177 puta u 167 Postova
Instrumenti: Ketron AUDYA5, Roland Fantom-S
skoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblick
skoricnik pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Hvala cika Neso na podrsci.

Sad cu i ja da se oglasim.
Nema potrebe za prozivanjem momci, vas niko nije prozvao.

@negovan

Ti si uklonjen sa moje liste prijatelja zbog drugih razloga. Redovno si mi trazio da ti nesto saljem, da ti sredim klavijaturu (ko je meni moju sredjivao?), i na kraju si se na kraju ponasao toliko drsko, da sam te zbog toga uklonio. I da, onu cenu sam lupio zato sto ne zelim da prodam stanje iz svoje klavijature. Kad si procitao cifru, tvoja reakcija i odgovor nisu bas bili na mestu. Nije tajna, kolege, rekao sam 200 eura. Suluda cena, s obzirom da se danasnji setovi prodaju i za 2000 dinara.

Onaj ko mi je drugar, koga sam upoznao i znam da me nece prevariti, ima moj set. Neconix je dobio moj set, dao sam mu ga zato sto je decko (gospodin ) pre svega posten, covek od reci, a na sve to lepo je ugostio mene i moga oca jednom prilikom. Red je da mu se i oduzim.

Kolege, nikad u zivotu nisam bio cicija, i uvek sam izlazio u susret kolegama, koliko sam mogao. Naravno, svako ima neka svoja misljenja i svoje licne stavove.

Rumba se nece naci u downloadu, iz vise razloga.

1. Pre svega, ja tu rumbu nisam pravio, niti sam igde napisao da sam je MOJA, kao pojedini preprodavci na internetu.

2. I da sam ja napravio te ritmove, zasto bih ja svoj trud, okacio i delio drugima? Zasto pre 3 godine nije dosao gosn. ***** na sajt i okacio Ziju, ili sto nije dosao Edo Grand i okacio Sudo set kad su se pojavili?

A pojedine kolege, zicarosi, bi mogle malo da vezbaju umesto sto traze tudji materijal.

Pozdrav.

Promijenjeno od skoricnik (17.09.2012 u 18:33 sati)
skoricnik je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 13:57

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije