|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
@korg18
Ova rumba nema veze sa vuki setom, ovo je rumba koju koristi, i koju je pravio, Misa Laguna. @negovan Nema potrebe za tenzijom. Ja sam stalozen i uopste se ne nerviram ![]() Vredjas. Nije lepo da ikog ovde nazivas budalom i cicijom, sa svojih 0 uploada. Opet kazem, stvar licnih stavova, ko hoce da uploaduje nesto, a ko nece. Svako ko je pitao da li je set na prodaju, dobio je odgovor da NIJE, a ti si me pitao, koliko bi kostalo da ti sredim klavijaturu. Ja sam ti cenu rekao, mislim da je ona dovoljno bila jasna da ti stavi do znanja da nista od toga nece biti ![]()
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (17.09.2012 u 19:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Nikoga ja ne vredjam, niti sam za koga rekao da je budala ili cicija, ja sam rekao da vide ljudi da ja nisam, i nikola tvoja poruka je glasila AKO HOCES SET FULL ZA PA 800 50 e? to je to, dobicu ja rumbu uskoro, a upload ce se promeniti ukoliko nocas... Pozdrav za sve kolege
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Da se razumemo, ja nisam preprodavac setova.
Prezentaciju jedinog seta koji sam licno koristio, i nije isprva bio namenjen za prodaju, sam okacio na youtube. Niti se igde reklamiram, niti me iko zna kao takvog. Ponavaljam, pitao si me koliko trazim da ti sredim klavijaturu. Dobio si odgovor ![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Licno da se ogradim,da me neko pogresno ne razume,nisam licno ni za koga rekao da je cicija ali ima nas takvih na zalost koji cicijaju na sitnim i ne toliko bitnim stvarima.I dize mi se kosa na glavi na takve,umesto da se pomazemo,druzimo.Pozdrav za sve ne sebicne forumase...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|