|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Pakovanje Koferi, navlake, futrole... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Blatusan reci odakle si?sta ti znaci to blatusan ?A TAJ KOFER ZA TYROSA 2 nebih pravio vec nasigurno kupio jako dobar i kvalitetan za nekih 170 eur.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kao sto je moj drug blatusan i rekao...evo kako sam ja uvijek rjesavao problem kofera. Sva sreca pa imam oca koji je dobar zanatlija. Kupim obicni flight-case za nekih pedesetak eura i kupim aluminijske lajsne i celicne uglove za kofer. Stari to napravi tip-top i miran sam. Imam relativno lagan i pouzdan kofer a imam extra ocuvan originalni hard-case ako kome treba. Odgovara za Triton LE, M1, T3, itd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
xxxyani !!! sta ti znaci to xxyjani ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suludi Moderator
|
![]()
@xxxyani: care, "blatusan" znaci, Blatusa, jedan dio grada Zenice koji se tako zove u kojem se nalazim, pa reko tako i da se registrujem!
Ma neznam jaro kako god da razmilim uzet lijepo zdravo na gotovo i miran biti,.. Ja sam tako uradio pa reko momzda bi i ovaj mogo tako. Ja se nekajem jer sam imo srecu i poznanstvo a nemora znacit da ce kod svakog upalit Dze si Dino kako ide ponavljanje seta! Pozdrav Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dje si Alene brate! Iskreno da ti kazem ...ovo sto se meni desilo to nebi ni najvecem dusmanu pozelio. Zato mogu samo reci svima da ozbiljno shvate rjec BACKUP svega sa cime radis. Ma kopirati sve u sint i izbaciti iz klavijature u PC i snimiti opet na CD ili nesto drugo. Ja sada pravim 300 kopija
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Ljudi,-mom drugaru je napravio jedan stolar kofer za klavijaturu...
Za 40 evra.. Eee,-pa znate kako izlgeda... -Moracu da slikam pa da okacim ovde... Stvarno je ispalo fenomenalno.. Onako,-klasicno je ispalo,-i jos ga nalakirao... Ma vrh...
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.01.2011
Downloads: 239
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Pre par godina napravio mi je jedan majstor kofer od tvrdog poliestera, dosta je lak a izdrzljiv.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.01.2011
Downloads: 23
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Kao sto rekose kolege u postovima 2 i 4,
i ja sam pravio od drveta (dobro ne ja, ali prijatelj stolar) u krug od punog drveta, a gornja i donja stranica od spera. A onda ga oblepio crnom vestackom kozom - Super je ispao. Montirao sam mu rucku napred i dve bravice sa strana, i toliko je cvrst da moze da se sedi na njemu (ne na speru, nego na okviru) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.04.2004
Downloads: 683
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Torba Gator i ne treba ti nista vise, ima dupli pojas za vezanje klavijature debela spuzva.
Samo da ne sjednes na nju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klavijaturu, kofer |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|