|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
@korg18, još nisi nabavio tastaturu sa velikim slovima???
![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo da se ubacim u temu
![]() ![]()
Tko svira notalno, propao je totalno ![]() ![]() Promijenjeno od mirandess (19.09.2012 u 08:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
evo jedna pesmica za @negovana i ostale koji nece nista da sami odrade i da nauce nesto nego bi sve na gotovo da dobiju.
Svoju macu mezimicu grdila je mala Anka: 'Ti si maco nevaljala jer si prava gotovanka. Nocas mi je mis progrizo carapicu novu, belu, a ti ni repom makla nisi prespavala noc si celu. A sada si dotrcala hoces tanjir toplog mleka, e da znas, dobit neces. ne voli te vise seka!' Jovan Jovanovic Zmaj
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
ehhehe dobar dobar,tastatura koja nema velika slova,Evo ovako ne prelamam nista,htio sam da povezem post koji je kolega naveo i ima pravo da ne dijeli neku stvar,uzmite svi u obzir koliko se mi patimo oko toga,i koliko sati dnevno provedemo zudeci za necim i praveci za necim da bi bilo dobro,i kad odes na svirku i pustis ritam fabricki pustis onaj sto si se patio isto publika opet reaguje,tako da se slazem sa vama,ne zelim nikoga uvrijediti boze sacuvaj,ali sam naveo koliko se truda u to ulozi i sad bi neko djaba i na kraju to prodaje,ritam po ritam i on napravi set i tad prodaje eto toliko od mene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|