|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
pa pored ovoga svega sto je nabrojano ja bih pozelio da je vokalist odvojen od prvog glasa tako da mozes naprimjer prvi glas poslati na izlaz 1 a vokalist na izlaz 2 i jos jedna stvar koja bi dosta poboljsala kvelitet svirke jeste da se pronade rjesenje da se moze na jednom stajlu ustimati razlicite brzine tako da je na varijaciji 1 recimo brzina 80 pa na varijaciji 2 120 u tom slucaju nebi imali potrebu za ona dva tockica sto je u pocetku pisano i bilo bi extra... a sto se tice canjskog izgleda bilo bi cool kada bi se nasao neki stalak za pivo ili whisky heheh ....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
[quote=STUDIOSOS;. a sto se tice canjskog izgleda bilo bi cool kada bi se nasao neki stalak za pivo ili whisky heheh..
Npr.Kao kod audi auta sto je kod mene naprijed za casu kad ti treba pritiskom prsta drzac se automatski sam izvlaci i spreman da se u njega ubaci piva ili sta vec drugo,a kad ti netreba isto tako samo nazad i on se uvuce kao da ne postoji onako gledano i samo se onda vidi graficki nacrtana casa na prednjoj strani,da se zna zasta je to ![]() Promijenjeno od zeljko (20.09.2012 u 01:22 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|