|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.09.2008
Mjesto: Novi Sad
Godina: 46
Downloads: 41
Uploads: 0
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2
Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)
![]() |
![]()
Da ne davim više sa temom i vokalistom na pa3 da ne bi ispalo kako neki još jedan početnik pljuje po poslednjem i najsavršenijem kriku tehnologije...moje zamerke nisu bile na funkcije ovoga ili onoga već na samu boju glasa....svako ima svoje mišljenje a po meni, vokalist na pa3 ima samo dosta razloženih funkcija u odnosu na pa2 i koju novu.....jedina prava pohvala je za potenciometre...
Možda sam preterao kada sam rekao da je vokalist na pa3 lošiji od pa2 ali i dalje tvrdim da je pa2 reprodukovao ako ne bolji onda boju istog kvaliteta kao na pa3.....ko god kaže da nije tako taj verovatno nije znao da podesi vokalist na pa2 ! ![]() Citat:
Pre nekoliko godina jedno veče na nekoj žurci...u ono vreme kad je Dženan izbacio onaj svoj prvi mix pesama...ja baš nisam znao kako čovek izgleda al....odem ja na žurku....kad....peva dženan uživo.....gledam ja....nije mi baš najjasnija situacija obzirom da je privatna žurka....30-40ljudi...i jedan klavijaturista na nekoj yamahi valjda....gledam.....kad skontam lik ladno pustio taj Dženanov mix i pravi se da svira i peva....e kad tad nisam umreo neću nikad.... Pozz.... Dodato: Citat:
![]() Pozdrav. Promijenjeno od splendid (21.09.2012 u 08:39 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
potenciometri su majka Mara
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Hvala na odgovoru, onda je dobro ako je tako, mada opet mi treba user scale, da namestim sta gde da mi peva terca da bi to zvucalo sto prirodnije, kao da ziv covek peva, sto bi i bio krajnji cilj vokalista, jel?
I muci me kad ga vezem preko auxa, dobijam neki bezvezni sum koji me ubija samo kad ga cujem, jesam li jedini ili? Mixer Soundcraft EFX8, kablovi banana - banana, a probao sam i sa xlr-banana, nista bolje...da li trebaju biti balansirani ili sta je fazon....Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
i ja vučem preko AUX-a ali sam fino naštelovao ne čuje se šum,mizerno, pm600-2
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Pa super, a kojim kablovima si vezao? Ipak ne razumem cemu uopste taj sum, opet je to najmoderniji Korgov aranzer, ili ga mozda nisu predvideli za vezivanje preko auxa.....strasno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
najobičnijim kablovima
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.08.2011
Downloads: 241
Uploads: 14
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Ipak moram demantirati sam sebe-mislim na ono što sam napisao u prethodnom postu na ovu temu.U trenutku ''inspiracije'' podesio sam mikrofon (isključio adaptive) i sad mi glas ''izlazi'' osjetno bolje i čistije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|