|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
Sto da se ne hvalis ? Znas kako bi se ja hvalio ? Verovatno bi mi i skocila gaza, jos kad bi se proculo...
![]() Da budem iskren,nisam cuo za CD Anconu ![]() ![]() Sto se tice realnih cena za ove nove proizvode, bez obzira na utrosene radne sate,materijal,reklamu i ostalo, finalni proizvod treba da odredi cenu. A ne ovako, stisnem cetvoroglasni akord i tonovi izlaze jedan po jedan umesto svi odjednom. O viseglasnim registrima da i ne govorim. Tako da zbog takvih stvari,ne bih im dao ni pola para. Ne vrede. Mada iskreno mislim, da svi oni, barem vecina, znaju da naprave odlican instrument. Samo kad to stvarno hoce,sto se po nekim primercima i vidi. Na primer Pigini -Mythos je tehnicki savrsen intrument, i mehanika i odgovor piskova i ostalo. Samo se meni LICNO ne svidja zvuk, jer stavljaju ruske fasene i ploce sa piskovima ( koje su u ovom slucaju zaista vrlo kvalitetne ), pa je zvuk dosta ostriji, sto ja bas i ne volim. Itd.,itd.,itd... Mozda sam malo smorio. Drugarski pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.12.2005
Downloads: 369
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima iz Australije.Vidim potraznja za super VI.Posjedujem scandalli super VI, ali iskreno
ne znam mnogo o harmonici.Sviram za svoju dusu.Moje pitanje jeste,da li je bilo jos nekih modela prije zavrsne serije(probna ili kako hocete da je zovete),jer moja super VI naprimjer ima sve kao i ta famozna,samo sto na Basovima nema 11 nego 6+1 registar.Ako je neko kompetentan da mi da odgovor bio bih jako zahvalan.Samo da kazem da sam harmoniku nasao u prodavnici gdje se prodaju polovne stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
guerrini, oro, president, superior |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|