|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
Tako je Aco... cupaj sve kablove da ostane maticna gola k'o od majke rodjena, a onda jedan po jedan ali pazljivo.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() ![]() Jaoo al me nasmeja @tranzit!!! hahahahah Mi se zezamo ovde, a kolega @DjolePFK zapao u probleme ogromne....Verujem da nezna gde mu je glava trenutno.... Kakav li je taj programer, samo me zanima....Sta li on programira kad nezna komp da poveze?!....Katastrofa znaci....Nebitno....Znaci, vadi sve napolje i jedno po jedno polako i pazljivo i to je to....Pazi na strane + i - kod povezivanja, ATX 24-pinski i 4-pinski pazljivo i lepo ubadaj da upadnu skroz do kraja, procesor opet proveri kako je upao u leziste (socket),....Proveri i napajanje onom gore metodom sto sam ti rekao i samo lagano, pa javi rezultate sta je bilo....Pozdrav
[IMG]http://dc613.*******.com/img/_agad48s/s3/0.4491904543559744/Roland_2.jpg[/IMG] Promijenjeno od AcaG600 (04.10.2012 u 23:25 sati) |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|