|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pozz ljudi danas sam spojio master a 37 i kontakt i sad imam problem kako da podesim da midi kanale znaci kad zadam bass i solo boju mono imam problema bass mi prekida kao da sviram gajde jer to u kontaktu ili na masteru danas sam kupio master nemam pojma oko njega ako moze pomoc od trnzita bicu mu zahvalan
izvinjavam se moderatorima vec sam ovo pitao u temi rolan a 37 ali nesto mi spaja postove ne znam zasto stvarno nenamerno je |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Koji je Masterkeyboard ? Kako si uveo te instrumente u Kontakt i koji su to instrumenti ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
master je roland a37 uveo sam u kontakt standardno znaci bass sempl i ovamo solo boja nebitno na primer mono klarinet to mi je problem jer mi prekida kad sviram bass
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
Moras da splitujes masterkey na dvije zone pa lijevoj daj midi kanal 1, a desnoj midi kanal 2. U kontaktu Bass stavi na midi kanal 1 a taj klarinet na midi kanal 2 i nece biti nikakvog prekidanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
celi dan se zamlacujem sa tim i nikako mi ne ide da li master to ne podrzava ili sta vec nemam pojma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ama uradi onako kako sam ti napisao u proslom postu a tvoj Master podrzava 2 Zone, tako da je jedini problem, kao i obicno, ljudski faktor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
sve ja to uradim ali nece ne znam kako splitujem je i na lower stavim 1 midi kanal a na upper stavim 2 isto tako u kontaktu stavim na bass 1 midi kanal a na solo boju 2 midi kana onda nemam nista se ne cuje iz kontakta gde je solo boja
Dodato: sad sam probao i na drugom midi gde mi je bass non stop sveti midi onaj kruzic a menjam midi kanale i opet Dodato: sad sam nesto eksperimentisao sa vsamplerom i kod njega rade midi kanali odvojeno kako menjam na masteru za uppr tako se i oni menjaju na vsampleru sta je onda problem kod kontakta Dodato: tu si cika tranzit Dodato: resio sam problem sa Brainspawn_forte_Ensemble e sad tu imam problem xexe kako da sacuva boje koje popakujem u njem odem na save as i posle ucitam to sto sam sacuvao u Brainspawn_forte_Ensemble ali samo mi otvori kontakt bez boja kako da to resim pomagajte Promijenjeno od grabovac037 (09.10.2012 u 23:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|