|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#24 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
sve ja to uradim ali nece ne znam kako splitujem je i na lower stavim 1 midi kanal a na upper stavim 2 isto tako u kontaktu stavim na bass 1 midi kanal a na solo boju 2 midi kana onda nemam nista se ne cuje iz kontakta gde je solo boja
Dodato: sad sam probao i na drugom midi gde mi je bass non stop sveti midi onaj kruzic a menjam midi kanale i opet Dodato: sad sam nesto eksperimentisao sa vsamplerom i kod njega rade midi kanali odvojeno kako menjam na masteru za uppr tako se i oni menjaju na vsampleru sta je onda problem kod kontakta Dodato: tu si cika tranzit Dodato: resio sam problem sa Brainspawn_forte_Ensemble e sad tu imam problem xexe kako da sacuva boje koje popakujem u njem odem na save as i posle ucitam to sto sam sacuvao u Brainspawn_forte_Ensemble ali samo mi otvori kontakt bez boja kako da to resim pomagajte Promijenjeno od grabovac037 (09.10.2012 u 23:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|