|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Odkad se kvalitet muzickih instrumenata mjeri kilogramima ? I vise je no ocigledno, da nisi bas najbolje upucen u svu tu materiju, pa bi bilo najbolje da ne diskutujemo dalje na ovu temu. Ah... da... umalo da zaboravim, nema potrebe da me citiras ako direktno odgovaras na moj post jer to ti moze donijeti neugodnosti sa administracijom foruma.
Promijenjeno od tranzit (17.10.2012 u 03:03 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Tranzit druze, dzaba se ti dopisujes s ovakvim diskutantima koji su robovi pomodarstva i ''rekla-kazala'' argumenata. Jasno je da covek nije upucen u nove trendove i tehnologije, sto se vidi po tome sto kvalitet nekog instrumenta meri u kilogramima. Verovatno je pobrkao kvalitet i kvantitet...
A i ja smatram da sa njegovih 7.2kg i cenom od ~1000e, moze da napravi cudo za live potrebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ama jasno je i meni Hammers da je badava to dopisivanje ali se sve nadam da ce bar nesto zadrzati od svega ovog sto cita... ali mrka kapa, zla prilika. Tesko da ce nesto biti od toga. Drugo, potajno se nadam da cemo se na ovaj nacin bar donekle osloboditi "velikih znalaca" ako im se na vrijeme da do znanja da ne tolerisemo nebuloze na forumu ali cini se da ce i od toga ostati samo pusta zelja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Znas kako kaze izreka: Stari konj se tesko uci da vuce...
![]() ![]() Jedini lek za to je argumentovano diskutovanje, neuki diskutanti se sami povuku kad nemaju sta da kazu. Ja jesam puno mladji, ali se trudim da naucim sto vise o stvarima koje me interesuje pre nego sto uopste donesem svoj sud o tome. Valjda to ide obrnuto s godinama, ne znam... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ti ces, siguran sam i da naucis i to veoma dobro... za ovoga gore, ne bih stavio desnu ruku u vatru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da nije pobrkao klavijature sa janjcima cim spominje kilograme? Ako i jest, nece se najest od njega.
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.11.2011
Mjesto: Šumadija
Downloads: 102
Uploads: 11
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg pa1x & Triton Classic
Interesi: folk, BMW, zene
![]() |
![]()
nije mi jasno sto vam taj krome nije bas stao, ipak je to jedan losiji kronos koji je trenutno najbolji workstation, a ja iz svojeg classica vucem extra soundove iz ROM-a iz tih "sugavih" 32MB samo se treba potrudit... sto bi se tek moglo iz tih 1gb upotrebljivih zvukova uz bolje efekte i sve?
naravno da je lakse ucitat semple i doradjivati ga, al ja mislim ako se netko ozbiljno hoce da zabavi klavijaturom to nije razlog da je sada netko proglasi losom. meni bi losa izrada smetala najvise a ne jel ima roma il nema. ja u buducnosti vidim da ce nasi tezgarosi na veliko pric na konfiguraciju pa600 + krome ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg krome |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|