|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.05.2008
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika, Glas, Keyboard
![]() |
![]()
E drugari, izvin'te ako skrećem malo s' teme...
Sećam se da je postojala neka inicijativa da se sa Pa3 konvertuje jedan od onih lepih drum kitova za nas, Pa2-ojkaše ![]() Pa šta bi sa tim? Nestala inicijativa? ![]() Promijenjeno od MusicAngel (18.10.2012 u 05:24 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sad sam poredio isti set na pa800 i pa3 i mogu reci da pa3 radi konkretnije,zdravije,zrelije.Probao sam bas,kontre,solo boje i mogu reci da se oseca lepa razlika.Pa800 radi mutnije i nekako plasticno,dok pa3 radi bas kako bi trebalo.Znaci stavio sam master eq na pa800 na 0 i na pa3 sam stavio maxx audio na off.E,desilo mi se,pustio sam neki dugacak MP3 fajl,koji traje oko sat ipo na pa3 i posle skoro minut se zaledila klavijatura tako da sam morao da je iskljucim i ponovo upalim.Dirke su tvrde,duboke i teske za neko tehnicko sviranje solo.Brze ucitava set od pa800.Na pa800 set od 64mb ucitava 20-tak minuta a na pa3 5 minuta,sto mi se jako svidja.Malo je ekran tvrdji za menjanje,mora malo da se pritisne dok na pa800 radi lakse,samo se pipne.Vise ram memorije,duplo vise user mesta za solo boje,vise mesta za pravljene ritmove.Mana je i sto efekti ne mogu na izlaze 1,2.Vocalist radi dobro,ritam masina takodje.Malo se teze vide tasteri u mraku nego na pa800 zato sto je crna klavijatura.Izrada i dizajn su ekstra.Uglavnom je ekstra masina,nemam reci!To je neki moj utisak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|