|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
#13 |
|
Vredan član društva
|
Evo i od mene jedan doprinos posto sam danas pola dana svirao, vezbao...Ovako ja sviram neke pesme u rumbi.
Aca Lukas - Neznanka C-dur Sinan Sakic - Ej od kad sam se rodio A-dur Zeljko Samardzic - Kafanska pevacica F-dur Ferid Avdic - Tvoje oci plave a-mol Djani - Ja stalno pijem B-dur Esad Plavi - Seherezada C-dur Marko Bulat - Eno dole u kafani D-dur Toma Zdravkovic - Kafana je moja sudbina G-dur Saban Saulic - Kraljice moga srca F-dur Dzej - Radjaj sinove a-mol Medeni Mesec - Ivana G-dur ili F-dur Novica Zdravkovic - Splavovi F-dur Blek Panters - Ja baraba a ti vila C-dur Aca Lukas - Kuda idu ljudi kao ja D-dur ili C-dur Deni Bonestaj - Crno mece C-dur OK Band - A u medjuvremenu D-dur Serif Konjevic - Pitao sam prolaznike C-dur Sinan Sakic - Zoko moja Zoko c-mol Halid Beslic - Put me zove G-dur Halid Beslic - Ta je zena varala me A-mol ili F-dur Srdjan Milosevic - Tebi moja mazo F-dur Aco Pejovic - Neverna B-dur Zeljko Samardzic - Sve je moje tvoje D-dur Aco Pejovic - Jelena e-mol Ritam Srca - O Sanja Sanja a-mol Djurdjevdan C-dur Nedzad Esadovic - Srecan ti rodjendan C-dur Miroslav Ilic - Luckasta si ti A-dur Marko Bulat - Kad sam decak bio C-dur Sasa Matic - Ruzmarin G-dur Dragana Mirkovic - Pitaju me u mom kraju G-dur |
|
|
|
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|