|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@Tranzit
Meni je zanimljiv ovaj mali monitor za karaoke,posto li je on i da li ga ima posebno u prodaji ili je on u sklopu BK3 ili da kupujem neki mali LCD TV.Ako jos moze i da se namesti na BK 5 umesto stalka za note to bi bilo super. Sama klavijatura je koliko vidim namenjena za kucnu upotrebu a ne za za neku ozbiljniju svirku,a mozda se i varam,nikad se ne zna.Sacekacemo da se pojavi na trzistu pa kad ga probam onda cu reci nesto vise.
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.08.2010
Downloads: 282
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 58 puta u 51 Postova
![]() |
![]()
@nesa Ovo je iPad koji može da se spoji sa klavijaturom za prikaz teksta i snimanje. Ova konekcija sa iPadom pruža teoretski mogućnost i za korištenje i VTS instrumenata, a vidjet ćemo gdje Roland ide sa ovom opcijom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
![]() |
![]() ![]() Ipak cu ja da kupim mali LCD on je drasticno jeftiniji od iPad-a. Hvala na brzom odgovoru.
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]()
Roland se bas zainatio da ne napravi dobar aranzer!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
@nesaband
Druze ako ti nije problem kad nadjes lcd monitor tako mali samo javi gde si nasao. Ja sam trazio i ne mogu nigde da nadjem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Doktor Nesa
![]() |
![]() Citat:
Bez neke sujete sto sam ja jedan od vlasnika pomenutog BK 5 smatram da je to jedan jako ozbiljan instrument na kome treba da se radi isto onoliko dugo kao na svakoj klavijaturi ako zelis da imas perfektan ton na njoj i da izvuces maksimum iz nje. Zaboravio si kako su kolege nazivale GW 8 decijom igrackom itd pa na kraju ispade da je to ozbiljan instrument..ali da se vratimo na temu. BK 3 mi za sada izgleda kao neki hobi instrument za kucnu upotrebu i kucno zezanje.Nisam siguran da su stavili Favorit za boje i stilove.Koliko ja mogu da vidim na snimku tih funkcija nema ili ih ja ne vidim.
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Možda sam bio grub u procjeni,ali i po ROM memoriji(koja je na BK 5 znatno manja),po nekim funkcijama koje su u odnosu na GW 8 uskratili na BK 5,mislim da nije nikakav napredak u odnosu na GW 8.Zvučno sigurno nije,jer koriste isti Sonic cell procesor(osim što je kod BK 5,ne znam iz kojih razloga,znatno umanjena ROM baza zvukova).I u samom nazivu je firma Roland rekla o čemu se radi-GW 8 je workstation(radna stanica),a BK 5 i BK 3 su backing keyboards(pozadinske,ili prateće klavijature)-ovo nisam ja izmislio,to je bukvalan prevod sa engleskog.No da se vratimo na temu.Rekao sam da je BK 3 igračka,a ne BK 5.Pozdrav i svako dobro!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|