pa dobro sad...
Kiro, uz duzno postovanje, ja I dalje ne razumem toliku“enigmu” da ne kazem “misteriju” oko izlaska velikog broja (3 da budemoprecizni) Guerrini-ja u kratkom periodu (nije cak ni toliko kratak). Kao stoznas, raznorazni roizvodjaci cesto izlaze sa novim modelima posle par godina,tacnije kad god se tehnicki/konstrukcijski proizvod znacajno promeni. U odnosuna prosle modele (President) ovi novi (ORO I ostali) imaju svoje specificnosti,vizuelne istina, kod harmonike ne moze bas ko zna tehnicki da se promene stvari…da li hoces da kazes da je neko drgugi radio te harmonike a Guerrini prilepioplocice? OK, razumem ja, ima to cak I smisla kad se uporedi danasnje trziste(ponovo da se vratim drugim proizvodima siroke potrosnje, Honda se proizvodi Iu USA I u Japanu I u Kanadi… ali je ipak Honda… ili pak mobilni telefoni:iPhones se prave u Kini, ali su ipak Apple-ovi, Apple stoji iza njihovogQuality Control, ako neko I proba da kopira isti telefon sa istim imenom itd,znase sta sledi)… razumem ja da se ovde radi o instruemntima, ali I instrumentisu prozivod, jel tako, nacin sticanja profita kompanijama koje ih prave, pretome moja analogija ima smisla. Da li hoces da kazes da sve poslednje serijeGurreni –ja su “uslovni” plagijati koje je neko u dosluhu sa Guerrini-jemproizveo a guerrini dao “blagoslov” za lepljenje plocica sa seriskim brojem,nazivima modela itd itd…>>
Cenim ja tvoju konciznost, ali svako konciznost izlaganja uprincipu treba da prati preciznost istog, konciznost bez preciznosti ne znacipuno. Naravno, nista licno, ovde se radi o diskusiji, razmeni misljenja, iskustava,niko ko se ne oseca spremnim da diskutuje nece biti sankcionisan ni na kojinacin, zar ne?>>
|