|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.07.2006
Mjesto: Macedonia
Downloads: 374
Uploads: 6
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 39 puta u 20 Postova
Instrumenti: trenutno Pa 800
![]() |
![]() Citat:
1. Radi samog dizajna vec ugradjeni MBoard 2. Slobodni unutrasnji prostor Nije da nije moguce izvesti se jos 2 slota nego vec je to posao koji zahteva konske zivce i mora se uraditi dodatni interfesj (ploca stampana ) na koju su prikaceni dodatne slotove Promijenjeno od GOKOARSOV33 (21.11.2012 u 04:49 sati) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio GOKOARSOV33 za ovaj koristan post: | nikadvisekorg (22.11.2012) |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.11.2011
Mjesto: Šumadija
Downloads: 102
Uploads: 11
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg pa1x & Triton Classic
Interesi: folk, BMW, zene
![]() |
![]()
kao prvo da ti se jako zahvalim kolega
ja se u elektroniku bas i ne kuzim tako da to prepustam mojim eletricarima. al jos cu sacekati slike i seme bez njih mi je to previlik rizik da se nesto zajebe i ode u zrak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.07.2006
Mjesto: Macedonia
Downloads: 374
Uploads: 6
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 39 puta u 20 Postova
Instrumenti: trenutno Pa 800
![]() |
![]()
Pa znas kako i ako nesto se desi ode u zrak mozda se ti probudis kod komsinice ali sa novom flizurom !!!!!
Promijenjeno od Dell (24.11.2012 u 13:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Svaka cast kolega Arsov na detaljnom objasnjenju, jos da postavis te slike pa cemo onda odluciti da li se ili ne isplati eksperimentisanje.Pozdrav
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|