|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]() Citat:
![]() ja sam za lične potrebe nešto radio takve natpise malo većeg formata fonta, oko 1 cm, ali može i manje, za spoljnu reklamu na autu, evo već drugu godinu stoji na nekoliko auta i pored pranja u perionicama, tako da znam da može. Samo uradiš manji font i to je to.
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.11.2010
Downloads: 16293
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 16 puta u 15 Postova
![]() |
![]()
nista onda mi se valja jos negdje raspitati
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
AJ LAV KORG
![]() |
![]()
ne znam sad tačno kako se zove, ali znam da sam dobio na onoj beloj foliji pa se veoma lako odlepljuje od nje, raspitaj se ako imaš neku štampariju u okolini.
edit: ako farbaš klavijaturu uzmi miš sivu boju mnogo lepše izgleda.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
evo ti kako igleda crni ,moj ortak sto svira sa mnom ofarbao svoj pa80 u crno pre dve god otprilike .Karbon nije pogodan za klavijaturu zato što je debeo i on je hteo isto. Sad mi je pa80 trenutno baš u beloj boji ali nemam slike da stavim...može da se uradio sa folijom,ali kupiš malo kvalitetniju ima ih dosta vrsta...mora da bude baš elastična i kad lepiš moraš da greješ kao lud bukvalno uzmeš četri fena...jer će onda bolje da se prilepi i neće da se gužva na ivicama... e da zaboravih da napišem prvi put kad je farbao ofarbao ga je običnim sprejom za kola
![]()
Promijenjeno od mimiki (28.11.2012 u 13:30 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
aa pa ne izgleda ovo lose
![]() ![]() Dodato: aa ako mozes kako nabavi i te nove slike da vidim , bas me zanima ![]() Promijenjeno od hakala (28.11.2012 u 15:25 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
jeste zastitio je sve natpise i onda prskao sprej ,nabavicu nove slike trebalo ovih sutra prekosutra da odem do njega ,al ovo s folijom ima vise posla on jos nije zavrsio,posto je sve prelepio belom folijom a jos nije odradio natpise
![]() |
#7 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
ajd pa da vidim i to kako ide
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
AJ LAV KORG
![]() |
![]()
poslao sam ti pm.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
AJ LAV KORG
![]() |
![]()
pojam super je relativan od čoveka do čoveka, nekome je super ono što bi drugom bilo bezveze, znam nekoliko ljudi koji su farbali ladu četkom i prezadovoljni kako je ispalo, dok meni a i još nekima bi smetao i onaj efekat "narandžine kore" na metalik farbama, tako da verujem da nekome ne bi smetalo kako to izgleda sa ostavljenim natpisima, ali video sam već nekoliko komada tako ofarbane klavijature i baš mi je bilo ružno.
Najvažnije kod svakog farbanja je priprema, farbanje je samo završetak uspešne pripreme, tako da ako se lepo sredi može da izgleda bolje od originala. Sledeći put obavezno ću da slikam kad budem radio takav neki zahvat.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ma u redu je to,nego kako da uradiš natpise da ih lepiš?
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|