|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.10.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg PA800
![]() |
![]()
Ja sam imao 4 meseca tog restoranskoh iskustva tipa nedeljni porodicni rucak i mogu da ti reci nesto okvirno sto sam ja radio a to ti je:
Strana muzika : My way- Frank Sinatra Yesterday - Beatles Beatiful Maria of my soul - The Mambo kings Yesterday - Beatles Wind of changed - Scorpions Fields of gold - Sting Let it be - Beatles What a wonderful world - Amstrong i naravno nemoj zaboraviti Besame mucho,Strangers in the night,Love story ili ako slusas Elvisa nesto od toga... A sto se tice "domace" Kemal Monteno ima dosta balada,Oliver Dragojevic,Oliver Mandic,Vlado Georgiev, Tose Proeski , Goran Karan i naravno Toni Cetinski. Toliko od mene nadam se da sam ti bio od pomoci Promijenjeno od Ljubashe (27.11.2012 u 20:39 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ljubashe za ovaj koristan post: | perobp (05.12.2012) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|