|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
gledam i slušam ove klipove sa SRX 01 proširenjem, i dođe mi da zaplačem, da sam imao to proširenje nebi nikad prodao G70, a opet se pitam što nisu odma to fabrički ugradili takav set...jel sprava s tim stvarno perfektno radi i zvuči
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ma sve su to goveda ,uzimaju ogromne pare za klavijature pa ti posle prodaju i ASX prosirenja ,SRX prosirenja ....dodatak za ovo ,dodatak za onoo... naprave pa3 bez zvucnika pa ti prodaju zvucnik posebno za 400,500e za klavijaturu koja je kostala 3300e ....lopoovii
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.03.2008
Mjesto: Crvenka
Downloads: 1423
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Roland G70 SRX01 i Korg Le
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
pohvatao sam klavu donekle zahvaljujuci kolegi maricm kome zelim jos jednom da se zahvalim ovom prilikom,puno mi je pomogao,skartio mi muke,nisam imao vremena da citam i trazim uputstva jer u nedelju i ponedeljak treba da sviram,treba napakovati klavu. Za sad sam prezadovoljan zvukom,jos kad stigne set ritmova za SRX... to ce da bude mrak
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Eee odlicno onda
![]() ![]() ps: promeni ime instrumenta u opisu ![]() ![]() Pozdrav
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |