|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.07.2010
Downloads: 142
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 11 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
Ne moze to, uvek ti je redni broj isti. Razlicit je samo u slucaju ako menjas sa PROG na COMBI. Inace ako si u COMBI (ili PROG) i menjas sa banke na banku ostaje uvek isti broj. Ne mozes recimo ako si u banci A:12, da prebacis na banku B:33, jer kad stisnes B, on ce automatski da ti prebaci na B:12. Ali kao sto sam gore rekao, ako si recimo u COMBI - A:33, a na PROG si prethodno namestio recimo C:02, kad stisnes PROG (da bi iz combi moda presao u prog), on ce da ti pozove tu C:02, bez obzira sto si u COMBI bio na A:33.
Ako sam te dobro razumeo, da je ovo tvoje pitanje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zeks za ovaj koristan post: | caka012 (08.12.2012) |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dobro si razumeo, bas sam na to mislio. Cini mi se da je to moglo, ali da je tako poceo da se ponasa od kad sam na LeLibby sredio set. Ali vrlo je lako moguce da gresim, kao sto rekoh, prvi put sam uzeo Gospodina Tritona i hteo sam sve odjednom da sredim i da provalim, pa je verovatno da mi je sto-sta promaklo. Hvala na odgovoru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|