|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Malo bolje kolega nego prethodni snimak, ali opet muljas akorde....Kolega @Simke je u onoj temi bas lepo postavio akorde koji idu i po tome se svira....Greske pravis na 56sec, 1.02sec,....Ide ti B dur (Bb dur), a ne H dur kako ga ti sviras....Znaci ne hvatas H-Cis-Fis, vec B(Bb)-D-F....Neznam sad da li znas ove akorde kako se hvataju i to, ali potrazi malo na netu i videces....B ton ti je snizen H....Znaci, odma crna dirka od tona H na levo....Znaci prvi ton kod B dur-a ti je 3 crna dirka kada gledas one 3 crne dirke jedna do druge u oktavi ako ces tako lako da zapamtis....Tacno znam sto si napravio gresku, jer ti klavijatura ispisuje B dur kad uhvatis ustvari H dur, i ti mislis da je to, a ustvari nije, jer je H u Americi B, a snizen H im je Bb, a u Evropi je normalno H, a snizen B i zbog toga se bunis....Zameni taj akord i videces odma da je bolje....Poslusao si moj snimak na Fb za ovu pesmu, pa poslusaj kako zvuci akord....Pozdrav i sve najbolje....Samo napred i ne odustaj....Cujemo se
![]()
[IMG]http://dc613.*******.com/img/_agad48s/s3/0.4491904543559744/Roland_2.jpg[/IMG] Promijenjeno od AcaG600 (25.12.2012 u 18:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
@Aceg600 e to mi vec ima smisla, hvala!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
E sad uzmi ovaj video opet snimi i ispravi onaj akord sto sam ti rekao i poslusaj kako zvuci....Svidja mi se sto si odma primetio i rekao da mi akord ovaj ne pase tu....Znaci da imas malo osecaj za harmoniju....Samo polako....Vezbaj samo....Pozdrav
![]()
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Da @Dell zaboravio sam da kazem da i flautu u pocetku takodje ja sviram.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Pomaknuo si se i to je super.
![]() Nemoj samo da ti postane navika učiti pjesmu za pjesmu i da ne možeš van toga. Samo naprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sto se tice demo-a Amadeus Band - Lazu te, akord koji se cuje na 00:56 se nikako ne uklapa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Svestan sam da ima nekoliko gresaka, e sad mozda ima i onih kojih nisam svestan
![]() Oliver Dragojevic - Cesarica Promijenjeno od formula95 (16.01.2013 u 20:45 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|