|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Dirke na G600 su mnogo a ne malo bolje nego na Pa50SD.
![]() Ovdje mislim na kvalitet izrade. Ali ziv covjek se na sve navikne. Ostalo vezano za ove klavijature ne bih da komentarisem,jer nije tema. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Sejox za ovaj koristan post: | kasko (29.01.2013) |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
+1 za @Sejox-ov post....Imam G600 i probao sam i Pa50, i mnooogo puta su bolje dirke na G600, ali opet, sve je stvar navike....Kao sto rece kolega @vladimir68, Pa50 ti je cista plastikarija i po kvalitetu izrade daleko ispod G600....E sad, imas i opciju i za te pare ti je moja preporuka Korg Pa80 sa 8mb karticom koja je daleeeeko bolja i profesionalnija klavijatura od Pa50SD, pa kasnije ako ti treba, nadogradis karticu na 16Mb i na konju si, jedino ako patis od toga da imas novu klavijaturu....Ovo ti je moja preporuka....Pozdrav
![]()
Sledeći član vam se zahvalio AcaG600 za ovaj koristan post: | kasko (29.01.2013) |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jedine dirke koje su losije od pa50 su mozda one na casio klavijaturama, mada i to bi se trebalo provjerit, dirke su ocajne na pa50.
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Posedujem pa 50 sd i nemam nikakvih problema - nevidim zasto se poteze tolika polemika oko dirki pa necemo na njima kolo igrati -vec svirati !A i na pa 50sd su dirke mnogo bolje od prethodnog pa 50
Ako kupujes pa 50sd uzmi nov ako mozes i mozes lepo na njemu da radis veoma je otporan za live nastupe po koje kuda i nasu el.mrezu Sve u svemu ja sam prezadovoljan sa njim - a tvoja je zadnjia pa Srecno u kupovini ! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sstipa za ovaj koristan post: | kasko (29.01.2013) |
![]() |
#5 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa i meni su dirke odlicne bile, dok nisam na bolje presao
![]()
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ovako dirke na pa50 su jednostavno katastrofa ja jos imam pa50 i pa800 ,ali moze dase spuste i da budu fenomenalne da bude kao kod harmonike ali veliki posao ali vredi,neznam ko spomenu g600 tamo su dirke bile fenomenalne nemoze dase uporedi ni 1% sa pa50 koji je sav plastika najgoreg kvaliteta.
Toliko veliki pozdrav.
Sledeći član vam se zahvalio nele1 za ovaj koristan post: | kasko (29.01.2013) |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.01.2012
Downloads: 26
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Pa3X 76,Korg Pa700,Korg tr
Interesi: Sviranje i pjevanje
![]() |
![]()
I ja sam sa g1000 presao na pa80 i u početku su mi bile tipke dosta loše,al s vremenom se priviknes i sad su zadovoljavajuce,ma da su na pa80 malo bolje nego na pa50.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova