|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Tu se slazem sa tobom, to me podsetilo na dane kad smo bili klinci i pravili rock-bendove. Pravilo je bilo da su bubnjeve uvek imali likovi koji su bili toliko operisani od ritma da nisu znali da usklade pokrete ni toliko da bi uspeli da zvacu zvaku dok hodaju, a kamoli da usklade bas bubanj sa dobosem i kontracinelom. I zbog njih se svaki bend raspao vec na drugoj ili trecoj probi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma samo pevac treba da zna tekstove tog zanra koji bend svira, teze je klavijaturistima da nauce akorde, redosled prstiju i sve to nego pevacima tekst, ja i ako nisam pevac znam toliko pesama, da ni sam nisam svestan da ih znam, samo treba da krene solo i to je to.. a pesmu koji prvi put u zivotu cujem, odslusam 5 puta zaredom, i vec upamtim tekst, sad skoro sam bio na jednom 18. rodjendanu, bila je live svirka, klavijaturista sa pa50 i pevac, samo sam posmatrao svirku, ljudi su narucivali pesme uglavnom kod pevaca jer se stalno setao i bio je blizi, a on ih je sve slao kod klavijaturiste, nije bilo ni jedne pesme koju su ljudi narucili a da oni nisu znali da odsviraju, klavijaturista samo krene pesmu, pevac peva, e sad ako slucajno stane mozak pa neki deo teksta zaboravi, onda gosti pevaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|