|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.07.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA 600
![]() |
![]()
@odidedi
Bio bih ti zahvalan da kada ti stigne i malo je sredis,snimis nesto i linkujes ovde,cisto da cujemo kako izgleda.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Ja stavrno ne razumem zato se jos uvek opterecujete kako zvuci pa600?! Po ovim specifikacijama zvuci isto kao i pa800 ako ucitas njegov set cak i bolje jer ima dodatnih opcija oko sredjivanja koje su prvi put odradjene na Korgu pa3x...
Sledeći član vam se zahvalio Minicevac za ovaj koristan post: | Todorgm (09.01.2013) |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dodato:
meni ti fabricki snimci nisu merodavni uopste,meni se ni na pa3x mom ne svidja kako su odradjeni jer moze to mnogo mnogo bolje da zvuci uz odgovarajuci edit i po volji razni semplovi da se ubace,tako da ovi snimci totalno mi nista ne znace i mislim da ce pa600 moci da se nabudzi bas lepo po specifikacijama ....jedino na sta treba obratiti paznju da li ce da baguje itd .ali sto se tice sounda u to ne sumnjam da ce biti ok.
Promijenjeno od mimiki (10.01.2013 u 16:18 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
![]() |
![]()
Kako mi to mozemo da obratimo paznju da li ce da baguje itd???
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|