|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Poz...
Ja neznam dali kasnim sa ovom porukom i ptanjem ,STA sviras od instrumenta , moj sin ima sve i svasta Svira BasGit. i Ritam do skoro je imao svoj Bend i osvoili RockContes AUSTRIE ako si u Wieni bolobiti dobro . A ako samo volis muziku i hoces da komponujes onda jedan MasterMidi Klaviaturu i Instaliraj Prog. REASON 2 ili 3 ako znas dobro Engls. i ona tu mozes sve sto zamislis da uradis mozes i ostvariti toti je jedan od vrhunskh Studiskih Prog. toliko za sada od mene. Poz svi Muzicarima Car Mirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Jesi malo zakasnio...
![]() Ja se stvarno zahvaljujem svim momcima koji su pisali u ovoj temi na trudu, ali ja na kraju ipak prvo kupujem Workstation. Idem posle bozica kod nekog caletovog prijatelja koji je drzao studio ranije, sad pravi matrice za Balasevica i ove nase, pa ce mi on preporuci.... Iz ove teme sam dosta barem naucio o aranzerima i sintovima, i mislim da ipak nije vas trud bio za dzabe, jer znam da ima josh mnogo "klinaca" kao ja koji ce ovo guglati i naci ovaj forum ![]() @car mirko: necu uzimati Master, jer smo napravili upravo "bend"(nista ozbiljno), u kome sviram gitaru (ima 3 gitare sa mnom), tako da cu kada kupim klavijaturu ja preci na nju. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klavijature, kupovine, oko, pomoc |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|