|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
Nekazem da je losija vec drugar samo to da manjka sa opcijama koje nudi Pa600,al nema veze!dve osnovne prednosti ovog aranzera u odnosu na bk5 su pregledan touch ekran,ram memorija,limiter....ali ok nema veze.ostalo sto si napisao da je tema otisla gde netreba si potpuno u pravu!
Ajde da pokusam da vratim temu na pravo mesto,video sam da postoje 2 verzije pa600 sa nekim dodatnim dugmadima ispod levog zvucnika.....o cemu je rec? Sent from Galaxy S3 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
To ti je klasicna prica,to je "orijent verzija".Moraju da pokriju i to trziste.
http://www.keymusic.com/en/product/K...r-Quarter-Tone |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: | zoric (19.01.2013) |
![]() |
#3 | |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]() Citat:
Upravo tako,... mada mi je lepsi sa natpisom ,,KORG"... nekako mocnije izgleda ![]() Nego me zivo zanima ,izvinite ako je bilo reci o tome ali mi je promaklo, kako stojimo sa real time kontrolom za volume desne ruke sto se tice za Pa600. Navikao sam da mi je volume za desnu ruku zaseban ukoliko boja izleti... Neznam sta im je trebalo da ne dodaju jos jedan volume za desnu ruku kao na Pa500 i predjasnim modelima modelima. Balance nije po meni resenje. I jos jedno pitanjce. Pa Pa500 moj preformans ( desna ruka) je zvucao generalno jace upola nego fabricki sound-ovi. Posledica sminkanja naravno kao i kod svakog. Ja cesto koristim i fabricke boje pa me zanima ukoliko je vec neko ubacivao setove u nju da li su boje glasnije ( preformans - ubacen sa setom) od fabrickih... jer ako je tako ...ili nivelisati do besvesti ili kupovati pedalu ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
To je vec stvar navike.Neko koristi pedalu neko ne.Ja recimo ne volim pedalu da koristim(uvek sedim na visokoj stolici),vise sam za odabir da sednem i sredim sve nivelacije makar to trajalo godinu dana.U sustini,sam si sebi odgovorio na pitanje sa krajem zadnje recenice koju si napisao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Pa i nisam... pomoglo bi mi konkretan utisak nakon ubacivanja seta, stekao sam utisak da je fabricka jacina boja na Pa500 mnogo slabija... zanima me da li je sada fabricka postavka vece jacine slicne preformansu seta koje ucitavamo sa drugih klavijatura. Sound fabricki je cak na pa500 bio puno slabiji u odnosu na fabricke ritmove ukoliko uzmemo u obtir da volume desne ruke drzimo na sredini (zlatna sredina) ... stvarno bih bio razocaran da to nije malo bolje iznivelisano na Pa600. Kao sto si spomenuo uglavnom sedis na stolici kao i ja,... ko ce njakati pedalu. Zasmetalo mi je takodje sto je USB pored izlaza,... prodje veseo gost i ode mast u propast. Nevidim za SD karticu prikljucak... mana ili prednost?
![]() |
#6 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.07.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA 600
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() Jedna stvar koja mi se svidja je recimo,da kad u songbooku selektujes midi,on sam predje u play mode,bez stajanja,iako si bio u style mode.. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio sadux za ovaj koristan post: | MusicAngel (24.01.2013) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|