|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
To je vec stvar navike.Neko koristi pedalu neko ne.Ja recimo ne volim pedalu da koristim(uvek sedim na visokoj stolici),vise sam za odabir da sednem i sredim sve nivelacije makar to trajalo godinu dana.U sustini,sam si sebi odgovorio na pitanje sa krajem zadnje recenice koju si napisao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Pa i nisam... pomoglo bi mi konkretan utisak nakon ubacivanja seta, stekao sam utisak da je fabricka jacina boja na Pa500 mnogo slabija... zanima me da li je sada fabricka postavka vece jacine slicne preformansu seta koje ucitavamo sa drugih klavijatura. Sound fabricki je cak na pa500 bio puno slabiji u odnosu na fabricke ritmove ukoliko uzmemo u obtir da volume desne ruke drzimo na sredini (zlatna sredina) ... stvarno bih bio razocaran da to nije malo bolje iznivelisano na Pa600. Kao sto si spomenuo uglavnom sedis na stolici kao i ja,... ko ce njakati pedalu. Zasmetalo mi je takodje sto je USB pored izlaza,... prodje veseo gost i ode mast u propast. Nevidim za SD karticu prikljucak... mana ili prednost?
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|