|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 24.02.2011
Downloads: 97
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Ja imam Pa 50, vec 3 godine i navikao sam brzo na klavijaturu, kad sam ga kupovao probao sam i Pa 800, i utisak mi je bio da su mi nekako hajde da kazem tvrdje ,zilavije, dirke,sto ja licno ne volim, ali svaka se klavijatura brzo navikne ,prvi utisak ne treba da bude odlucujuci faktor.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zaki1 za ovaj koristan post: | kasko (29.01.2013) |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.02.2010
Downloads: 17
Uploads: 11
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hvala Zaki1. Prilicno je jednostavnog dizajna i laka je za rukovanje, sto mi se posebno svidja. Jedino jos nisam prokuzio kako da na lijevoj ruci ostanu bas i lower zajedno, ako je uopste moguce?
Pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
Kolege jel mi moze ko objasniti kako na pa 50 da napravim sam ritam sekciju...da udem u postojeci i doradim ga (konkretno htio bi napravit estam-dvojku i u nju jos spojit sirtaky, znaci da imam jedno i drugo u jednom...ili mozda netko od vas vec ima takav set napravljen da mi posalje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|