|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 272
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
Ne znam znam zasto su semplovane tolko losije resenje? Jedino losa stvar kod njih je sto treba zagrejati stolicu i sto zauzimaju mnogo castum mesta za boje. Midi terce sam koristio i desavalo mi se da mi blokira fill, pa me je to nerviralo. Ne volim kada mi nesto blokira makar i najmanja sitnica. A i podesavanja oko efekata su komplikovanija kod midi terci.
Postovano sa mobilnog uređaja |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1690
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
ja sam licno radio semplovane terce na tyrosu 2 yamahi i mogu reci da odlicno rade i tocno jer kako slozis tako ce radit
|
|
|
|
#3 |
|
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja sam iste probleme imao s blokiranjen filla i izoblicenje zvuka se javljalo...
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Uh cudi me to sa tim blokiranjem filla i izoblicenjima, nisam jos to doziveo...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
Da ne otvaram novu temu. A na ovu sam naisao pretrazivanjem foruma. Zanima me koliko su Midi Terce tacne i da li ih vredi ubacivati? A sta ako blokira kao Vama Fill ili ostali neki elementi,kako se to onda moze otkloniti?
Zeleo bih da napravim te terce na svom Tyros-u,ali me sad to pomalo plasi Hvala. NordX |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Vredan član društva
|
Druze tacne su 100 posto i imas sve komletno od c do h ,sve moguce ,gornje ,donje i dur i mol,sto se tice ovog bagovanja ,kod mene na t4,jedino sto mi se desava s vremena na vreme je da kad promenim tercu ritam se zagusi na delic sekunde ,posle toga normalno,i desilo mi se jednom da mi zalepila boja ,nastavila da svira 1 ton ,ja izvuko kabal i vratio nazad i sve ok
|
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio lagunabend za ovaj koristan post: | NordX (05.04.2014) |
|
|
#7 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
Ej druze,probao sam. Dobre su,tacne.. I meni se to desava bas sam sad probao. Mislim da sam negde procitao zbog cega to ''secka,prekida'' ali ne znam gde
Javice se valjda neko ko zna da nam objasni Nije moguce nikako transponovati ove Terce? Hvala. NordX |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|