|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ko zna zasto je to dobro....
Nemam nameru da pljunem tu keku za madafakin floppy, nego sta podrazumevas pod "prepravljeni od racunara", koji stepen prepravke? |
![]() |
![]() |
#2 |
KRVAVI
|
![]()
Nisam ni ja siguran,uglavnom koliko sam ja video preveze se par kontakata na ploci od floppy-ja,i to bi "kao" trebalo da radi medjutim kod mene nije uspelo.Verujem da nije nista komplikovano cak sta vise jako je jednostavno,verovatno mozes negde na netu i naci postupak kako se to radi ali opet to nije to,nesto mi tu smrdi!
![]()
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Nemam sta da izgubim, progooglacu, a ako mozes seti se sta treba uraditi, ili daj neki link...poz
|
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
jesam ja lud il..
![]() Pozz
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Može bit da ti je kabal u klavijaturi od Floopya negdje u grešci ili strujni kabel za Floopy,male su mogućnosti (najmanje) da je greška negdje u MainBoardu.
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pogresno si me skapirao, Rolandov ima dzampere, PC-ov nema, to stoji. Uzmi original drajv od Rolanda pa pogledaj iza, osim konektora za kabal i konektora za napajanje ima i pinova sa dzamperima koji ne sluze za master/slave nego imaju neku drugu namenu. Ne mogu sad da rasturam klavijaturu, slikao bih ti.
I to je jedina razlika izmedju PC-ovog i Rolandovog floppyja... |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Da je greska u kablovima on bi ili citao ili ne, a problem je sto od celog flopija ponekad ucita 2 ritma, a ponekad sve!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Do sad se ni na jednoj klavijaturi koja je prošla kroz moje ruke,90% sam ih otvarao i nijedna nije imala orginal floopy,ni moja nijedna klavijatura nema orginalni floopy.
Pozz
![]() |
Favoriti |
Oznake |
čita, fajlove, floppyja, g800, teško |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|