Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 31.01.2013, 00:19   #1
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Prelazi pod hitno na Windows 7 ili 8 ali 64Bit (tvoj procesor je na srecu, 64 Bit-ni) i baci to smece od XPa sto dalje od sebe, to je sistem iz proslog vijeka (i bukvalno i u prenosnom smislu) !!!!! Sto se tice sound karte, na toj integrisanoj se ne radi nista ozbiljno, ama ni neozbiljno, kada je u pitanju audio. Najpovoljnija varijanta je pomenuti Behringer koji je Mladjo nabavio a ako imas vise novca na raspolaganju onda pisi, pa da ti preporucim odgovarajuci audio interface. Kako vidim imas 4GB radne memorije mada kod tebe stoji 3,25GB jer 32Bit sistemi ne priznaju, to jest ne adresiraju vise od toga. Na 64Bit sistemu imaces sva 4GB na raspolaganju. Tih 4GB je na donjoj granici audio potreba ali ako nemas vecih ambicija u vezi sa audio radom na PCu, dovoljno je. Bilo bi dobro da napises koja je maticna ploca pa da taj tvoj procesor (E5700) malo podignemo iz mrtvih, sto ce ti dati bar 20, ako ne i svih 30% vecu performansu.
tranzit je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post:
formula95 (31.01.2013)
Star 31.01.2013, 10:32   #2
formula95
Vredan član društva

formula95's Avatar

Registrovan/a dana: 10.02.2011
Mjesto: Ruma
Godina: 30
Downloads: 196
Uploads: 3
Rekao HVALA: 71
Zahvalili mu 11 puta u 11 Postova
Instrumenti: Basprim, Yamaha psr s700, Gitara
Interesi: Svasta nesto
formula95 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
formula95 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Videcu da nabavim ovih dana win7 ili 8 (koji je bolji od ta dva i jel velika razlika?). Trenutno nemam nikakav budzet ali recimo da bih mogao za polovnu zvucnu karticu dati 35e. A pre svega sam mislio, posto ta behringer uca202 kosta nova 35e u mitrosu, onda ako bih za 10e vise dobio neku puno bolju zvucnu, ne bi bio problem da dodam. Kako da znam koju maticnu imam? Nasao sam neki kao mali katalog u onoj kutiji za komp i pise ovako na njemu. "Ultra Durable Motherboard GA-P41T-D3" i pise dole u desnom uglu windows 7 support.
formula95 je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 22:26

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije