Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Internet škola sviranja > Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš

Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet.

Alati tema Display Modes
Star 05.02.2013, 00:49   #36
misa1265
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
misa1265 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Glupo je sto nakon ovoliko vremena otvaram opet temu ali moram da napisem, ispreskakao sam neke stvari dok sam takoreci ucio, a nisam smeo da ih preskocim, imao sam znaci profesora uz kojeg sam naucio skale, prstored to mi nije problem, naucio uz njega par kola i podosta pesama (on mi sve pokaze i desnu ruku i harmoniju) i posle nekog vremena od casa do casa sam uspevao sam da skinem po pesmu i tako sam posle i odustao od tih casova, skinuo dosta pesama ali koristim taj transpoze iako nemam dobro misljenje o njemu, znaci vec sam usao u fazon sa desnom rukom i mogu da se snadjem u nekim laksim forspilima, ali leva ruka muci me mnogo...znam ja lupam ako je Dm pa ako ide npr. C znam ja da ce u Am biti G ali hocu da kazem da ne mogu tako u glavi odjednom celu pesmu da transponujem, a pogotovo sto sam vec skinuo zavidan broj pesama ali nedovoljan pa treba i nove da skidam svakodnevno i nikako mi se ne vraca da svaku ovu koju sam naucio vezbam sad posebno iz aj da kazem 2 intonacije muske i zenske. Kao sto vidite nemam ni neko posebno pitanje ali ovo mi je problem i morao sam napisem.
misa1265 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
koristite, transpozer

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:10

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije