|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo snimio sam ti druze nekoliko ritmova i boje suve kako zvuce pa ti odluci....Evo sad cu da uploadujem na Hark i stavljam link da poslusas....
![]() Dodato: Evo kako radi taj cuveni "V-ARRANGER"....Nekoliko namenskih ritmova: ....a evo i nekolicina boja:
[IMG]http://dc613.*******.com/img/_agad48s/s3/0.4491904543559744/Roland_2.jpg[/IMG] Promijenjeno od AcaG600 (06.02.2013 u 16:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Acko hvala lepo, lepo ovo zvuci, verujem da su opcije za doterivanje ogromne i da se moze svasta uraditi. Primetio sam nesto u prvom snimku, korstio si standard set bubnja koji takodje postoji i na G seriju, da li bi mogao da snimis bas snimka za V setom bubnjeva, mislim da zvuce neuporedivo bolje od ovih, nebitna je pesma, samo na par ritmova, nabaci, cisto informativno me zanima, ako ti nije problem. Hvala ti puno sto trosis vreme na ovakve stvari, zahvalan sam jako i sto mi pomazes pri izboru, evo ceo dan od druga cackam g800, jako mi je slozeno i komplikovano, ali polako ulazim u foru, jako mnogo mogucnosti, ali me zvuk bas ne odusevljava, mozda je razlog sto je klavijatura nesredjena, ali... Ali zato mislim da Va serija razbija, pa me zato i zanima da cujem kako zvuce ti bubnjevi. Hvala ti jos jednom golemo,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ajde evo snimicu ti....Nije problem....Kazi mi jel imas skype da te dodam da ti pokazem ovo sta hoces u "realnom vremenu" sve sta te interesuje....Pozdrav
![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Acko nemam, ali mogu instalirati. Usnimi ovo kada imas vremena, kad instaliram skype, javljam ti se. Hvala opet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ajde drug skini Skype i instaliraj, pa danas u toku dana da se cujemo da ti pokazem sve preko kamere to sta te interesuje i mnogo detaljnije i opsirnije, da ne guzvamo ovde sve....
![]()
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.01.2013
Downloads: 0
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Nije problem naci zip za Va76 cak i da je neispravan, ima ga po oglasima za 10 15e.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo javljam se ja, bio sam zauzet ispitima ovih dana... Odluka, usled nedostatka sredstava za va 7/76 je pala na g1000, 90% dogovora je sklopljeno, idem za neki dan da pogledam klavijaturu, bas sam napet i nesiguran, zbog solo boja, mislim da cu se razocarati posle Exr-a, no dobro videcemo, mnogi me ubedjuju da osim hamronika sve ostale boje bolje zvuce na g1000, neki drugi govore drugo, ja slusao neke snimke... Doplata je 80e, sto mislim da nije mnogo, sta vi mislite? Dajem moj E-2 plus 80e, za g1000 sa torbom, estetski ne bas u nekom stanju ali funkcionalno ispravan, a druga opcija je doplata 100e, za g1000 koji kao da je sada izasao iz radnje, neverovatna ocuvanost. A da, drugi problem je put, trebam prevaliti 300km...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|