|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Video sam sve
![]() Strucnjaci ihihihi.Ljudi moji ja i ne znam koji Korg kad je izasao nije bio bolji od prethodnika. Ja prvi put kad sam cuo pa3x u kuci kod mene na jako dobru kutiju ja sam rekao da je to smejurija jos sam se smejao kako ni na bubnju nisu nista napravili novo da je gore cak.Au sto pogresih tad,skoro sam sreo tog kolegu i rekao sam kako sam bio glup. A pa3x sam kupio onako iz hira kao ajde napravice se tu nesto a i da vide gejaci kao da ima crna ,bilo me vise smorilo pa800 koliko god sam bio zadovoljan neugledno izgleda. Kad sam ja to doneo kuci ja sam poceo da se odusevljavam sa svim i svacim,onda sam video da nema samo ponesto novo nego ima dosta toga novog i u soundu i boje i ritmovi i vocoder kako radi.AL kad odoh na svirku kako mi tek tad nije bilo dobro.Auuu ,odmah sam se izmesta zaljubio. Svaki segment je toliko dobar da je potreban jedan ceo dan da se nekom prikaze sta to ima sta moze i sta je sve novo.Zato kazem ko god nema pa3x i kaze nesto o tome koliko je to dobro ili bolje ili losije u odnosu na bilo sta taj ne zna koliko gresi. Ja sam prvi bio malcice u zabludi moram priznati.
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
bandza welcom haha, poz bratee moj!! ja ako odradim jedan uskoro materijal uzimam je pa ko je jebe. napravicemo sound haha, ako nebude pila vodu cucu jos tyros 4 i to je to, ketron mi se ne svidja, neki svoj zvuk ima , nije mi balkan. sta znam. a g1000 ne prodajem haha.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
o Branoy...pozz..Naravno da ces da odradis projekat i naravno da ces da kupis pa3x. Za tebe nije Tyros 4 s obzirom da volis da editujes i ceprkas. Ovamo imas bolje opcije za drum editing i sl.Tj za onog ko bi da pravi nesto svoje daleko je pristupacnije to odraditi na pa3x...A i mozemo da se domundjavamo ovako ako uzmes T4 nisi mi vise internet ortak...
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
Bandzo bas si prava motivacija za kupovinu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
hahah znao sam!! to sam ceko!! ajde prvo onda pa3x!! poz brat moj , pc, fejs skype, tam sam po obicaju, kad god sam galami gde sta zapne ,, dok ja ne pokupim pare za njeg hehe,
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.06.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Dobro Bane ,ko je taj ko ti je donosio pa-3x kada se pojavio
![]() Kompletna ova diskusija prilicno smara (do 50 i neke strane se samo nagadjalo kakav ce biti pa-3x,kada se pojavio i kada smo neki od nas kupili i poceli da iznosimo svoje realno misljenje i vidjenje klavijature popishani smo od strane pojedinaca koji su samo probali (ili nisu) klavijaturu,tako da sam ja odustao od svih rasprava na ovom forumu i gledam svoja posla) ali uvek pratim ovaj forum jer ovde ima ljudi koji se jako dobro razumeju u pa-3x i ostalu opremu i uvek mozes da procitas nesto korisno sto moze da ti pomogne oko znanja i unapredjenja svoje klavijature. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ladno sam uspeo da ugusim PA3X ,zafalila mi polofonija !!!
![]() ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|