|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.01.2013
Downloads: 0
Uploads: 12
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav imenjace, ne pisem zamo da bih pisao, vec da bih pomogao kolegi i skrenuo mu paznju da se radi o zaista losoj seriji zvucnih kutija odnosno zvucnika u istoj,Bilo da je kutija aktivna ili pasivna zvucnici u njoj su isti i prozvodi ih firma koja se zove sika, valjda se tako pise, i imam nekoliko primera kolega kod kojih su za kratko vreme odlazili zvucnici,Promenio sam dosta kutija, i sam radim sa aktivnim kutijama, tako da itekako znam sta valja uzeti a sta ne.Ne bih ja nosio rcf art 500 koje su mnogo teze i skuplje na svirke vec bih uzeo recimo te fbt da valjaju, sve ima svoje, koliko para toliko i muzike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() Citat:
Citat:
Drugo,SICA zucnisi uopste nisu losi,ja koristim jednu dvanesticu i jako sam zadovoljan kako radi.Spaliti mozes svaku kutiju pa i tu RCF koju toliko hvalis. Sa te dve aktivne kutije moze jako lepo da se radi i imaju mekan i lep ton.E sad ako trazis vise nego sto one mogu da daju snage naravno da ces da ih razvalis.U svemu treba biti umeren pa i u svirci,a to je najteze obuzdati muzicare da nauce da slusaju i druge u bendu a ne samo sebe. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2010
Mjesto: prigrevica
Downloads: 4
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: tyros 1 i korg le 76
Interesi: sviranje,pecanje,zurke..
![]() |
![]()
pazario sam kutije rade extra.sad cu uzeti jos dva aktivna bina 18 i to je to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Cestitam kolega, neka te sluze dugo i da zaradis puno para.A sto se rcf-a tice kolega nesa band, kada fbt bude odradila svirki kao sto je rcf, hvalicu i nju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sad vidim sta sam napisao o drajverima unutra. Jeste Sica inutra a ne Ciare kako sam napisao u predhodnom komentaru. Mala permutacija :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Desava se kolega, kakvog su kvaliteta sica zvucnici iz tvog iskustva?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ko sto sam vec napisao, moji su svi ispocrkavali i to kod aktivnih kutija koje bi trebalo da imaju sve moguce zastite u njima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|