|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.01.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
reko ritmove i boje nisam probao a i ne mogu da skinem sa vaseg downloada nesto ne dozvoljaje nemam postova ili nesto pise zakljucan mi je download uglavnom tak da ne mogu skinut nista nit probat ... citavno novo paklo verbatim disketa imam i nijedna nece ... samo nesto tamo cuje se da je okrece i nista nece .. nit formatirat nit pustit midi nit nista
dok na kompu uredno rade i snimam na njih fino i uredno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Posalji mi email na PP (nemoj ovde) da ti posaljem jedan bilo koji ritam da probas da ubacis da vidis da li hoce da radi, i tako ces pouzdano znati da li je problem do floopy drive-a ili MIDI fajlova koje ubacas....Pozdrav
![]()
Sledeći član vam se zahvalio AcaG600 za ovaj koristan post: | neowar (13.02.2013) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.01.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
oke eto posalo sam tii
![]() Dodato: ee prbaosam ritmove i ne ide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od neowar (12.02.2013 u 18:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|