|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.01.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
joj drug ja sam iz Bosne ispane me to jos skuplje onda dok prevoz dok ovo dok ono.. pokusat cu naci ovamo kod nas od 5v ispravnih nekoliko ako ne mognu nista onda je prodam ili zamijenim za nesto
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Prvo sto moras kad upalis klavijaturu je da zakljucas sa desne strane u Keyboard Mode cini mi se opciju Style i KBD mode (1 i 3 taster) pa onda tek da ucitavas ritam iz user memorije i to....Nisam ja mislio da ti kupujes odma, nego da ti ucini tako sto ce ti slikati gornju stranu flopi drajva da ti posalje sliku i tacno ti kaze ta slika koji je model tog originalnog flopi drajva....Tako ti je najbolje, pa onda kod tebe tamo nadjes neki slican po uzorku na taj originalni sa Kupujem Prodajem....Pozdrav
![]()
Sledeći član vam se zahvalio AcaG600 za ovaj koristan post: | neowar (13.02.2013) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.01.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
aham hvala ti puno na savjetima ... ajd samo posalji mi u pp link od tog sto prodaje to ako ti nije tesko ... lijep pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|