|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 03.03.2012
Mjesto: Jugoslavija!
Downloads: 522
Uploads: 9
Rekao HVALA: 71
Zahvalili mu 33 puta u 30 Postova
Instrumenti: VSTi, Korg Triton Le
Interesi: Muzika, Voznja
![]() |
![]() Citat:
Bass: C E F Cis D Fis G E Kontra (pisem svaki ton posebno): B-E-B, GIS-C-GIS, C-FIS-C, H-F-H Kontra ide dvaput znaci: bas1 kontra1, bas2 kontra 1. Nadam se da razumes ![]() Probaj i kazi kako zvuci, to je onaj dobro poznat zvuk umanjene kvinte ![]() Sent from my GT-S5360 using Tapatalk Dodato: I da dodam jos nesto, imam sluha i talenta. Sviram vec 8 godina, zavrsio sam nizu muzicku svirajuci klavir, ali narodnu muziku sam od uvek voleo posebno dvojke. Ja nisam neki solista jer nikad nisam imao nastavnika za narodnu muziku, trilere ne sviram bas dobro, pa sam se pre tri godine odlucio za bas i kontru. I sve sam sam "otkrio". Prvo sam svirao samo bass i solo (i dalje tako radim) jer ne volim aranzere bas. Aonda sam provalio sta je kontra. Tako sam svirao samo osnovne akorde i to je zvucalo bedno. Onda sam upisao srednju muzicku, i drugar mi pojasnio malo to. Tako sam jos vise napredovao ![]() Jbg volim da cujem taj zvuk, ne sviram ja da bih ispao smeker, vec sto je to ljubav prema muzici. To je ukratko o mom sviranju ![]() Sent from my GT-S5360 using Tapatalk
Promijenjeno od NikolayTheM (19.02.2013 u 23:45 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
||
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|