|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
![]() |
![]()
Ma svaka opcija je ok. Ono sto ti najvise odgovara drzi se toga. Hvala na odgovorima Casper i ostali. Meni za sada i dalje nekako najlakse sa laptopom na koga sam navikao jer je veci ekran, sve je u web formatu znaci kompatibilno sa svakim uredjajem plus lako editirati a pored toga imam dolje postavke muziskih stilova, lijevo su pjesme a u desnom dijelu tekst odabrane pjesme. Mislim da cu u dogledno vrijeme ipak preci na iPad ne zato sto mislim da je najbolje nego cini mi se da u iPadu kao spravi vidim puno potencijala.
Promijenjeno od keyboards (11.03.2013 u 04:19 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 206 puta u 136 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Zanimljiva tema.
Ako mogu da pitam, koji program koristis na laptopu? Da li postoji slican program za laptop koji moze da programira midi komande, te da pozivom teksta na laptopu pozovemo i registraciju na aranzeru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
"Program pjesmarica" - tako se zove program s kojim možeš kontrolirati klavijaturu sa laptopa. Moguća je i bežična razmjena tekstova u bandu bez korištenja routera, dodavanje 5 soundova za svaku pjesmu, kategoriziranje, pretraživanje .... Ukratko, idealan program za ono što se spominje u temi.
I ono najbitnije, a nadovezuje se na moje sugestije vezano uz preglednost teksta na iPod-u. Program je podijeljen u dva područja, lijevo koje je namjenjeno pretraživanju i desno za pregled onoga što se izvodi. Niti u jednom trenutku se ne gubi teskt pjesme. A ono što sam pokušao sugerirati, kontrolu teksta ili notnog prikaza sa "klavijature prema ekranu" se lijepo može vidjeti na na slijedećem videu. Odmah se prebacite na 3,18, pa obratite pažnju na 4,25. Slažem se i s tvrdnjom da je sve stvar navike, pa kako kome odgovara. Ja se osobno ne mogu naviknuti na miša na gaži ili na "osjetljivi touchpad" laptopa. Nadam se da se @keyboards neće ljutiti što se ovako ubacujem u temu. Ako sam pogriješio, ispričavam se i neka moderatori ovaj post (video) obrišu. Promijenjeno od casper (11.03.2013 u 19:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
sad prvi put citam ovu temu,vidim da je stara,vidim na snimku da se koristi dropbox da li to znaci da se mora imati internet konekcija onda na IPAD-u,jer koliko znam dropbox skladisti podatke online,kako njima pristupiti bez internet,necu ja u svakom lokalu juriti internet I da imam svoj hotspot,nece biti svuda jak signal za internet...
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|