Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 17.03.2013, 23:23   #12
keyboards
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
keyboards befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Dragi prijatelji
Mislim da je doslo do pogresne interpretacije mog i Kanlo dialoga. Mi se ne svadjamo vec ocito je mala zabuna koja se moze svakom desiti. On je tvrdio ono sto je mislio a ja sam shvatio da sam tu da razjasnim ono sto sam predocio i ono sto znam da je tacno. Je sam njega shvatio kao covjeka kome treba to razjasniti i koncetrisao sam se na pomoc a ne na svadju. Ovdje je mjesto da se stvari rasciste u ime koristi za sve bez obzira koliko cemo se o tome cuti. Evo ja sam napraviio dobronamjerno novi kratki video kao dokaz da terce isprac
Vno rade u slucaju da ih ispravno napravimo i koristimo. Hvala svima na strpljenju i sretno. Posto video nema smisla da trzim dugo na youtube biti ce vam dostupan 10 dana a onda cu ga izbrisati. Hvala na razumjevanju.
Postovano sa mobilnog uređaja
http://www.youtube.com/watch?v=s-e3X...ature=youtu.be
Dodato:
Ako imaju user scale i ensemble mode: PA1,2,800 Onda bi trebalo da vazi isto ovo.
Dodato:
Gledajuci prvi post gdje je video i zapoceta tema, kad gledamo video, oko broja 2:40 receno je da se u ovom primjeru svira u G duru i sva svirka je vezana za G dur u kome na suptominanti/petom stupnju skale dolazi ton D na kome treba u G duru biti velika durska terca sto odgovaara tonu F#.

Promijenjeno od keyboards (18.03.2013 u 01:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
keyboards je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:29

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije