|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Ovde je sve poznato,Boban svira odlicno to je vec poznato..GW8 je odlicna klavijatura.
Ne slazem se sa tobom Bobane da je BK5 promasaj.BK3 moze da se kaze da je niskobudzetna klavijatura ali i ona je upotrebljiva za svirku.E sad Roland ko Roland,o tome sam pisao vec dosta,voli da nas nervira i da nam ne da sve sto bi mi zeleli da imamo.
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Bravo Bobane toje do koske samo napred druze,veliki pozdrav.
![]() |
#3 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@zeki11
Hvala,dobrodosao na forum. p.s.Postovi u demo sekciji se ne broje. @Nesaband Izvini druze,nisam imao nameru da te uvredim,ja sam ovo rekao sa moje tacke gledista,iliti iz mog ugla imajuci u vidu moje potrebe.BK5 moze da ima odlican zvuk ali je najvaznija stvar izostavljena kao sto si i sam rekao.Menjanje ritmova uz pomoc tockica je u najmanju ruku strasno!!Napisacu i ovako za slucaj da procita neko ko je vazan i ima uticaja kod Rolanda: Roland BK5-changing rhythms with the wheel,it's a horror...... Za neku repertoarsku svirku,bez porudzbina je OK,ali sa porudzbinama i jos kad su mladi ludi i nestrpljivi,no,no....... @Tata Nele1 ![]() Ako ti kazes da je tako prijatelju,neka ti bude. ![]() Pozdrav druze! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Nisam se uvredio,taman posla,to je tvoje misljenje.Moje je sasvim drugacije.To je samo stvar navike,inace ja retko kad sviram programski i brz sam ko munja sa menjanjem rimova.Ide to lepo i lako,samo je malo drugacija organizacija.
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa brate to volim kad svirate ko Svajcarski sat precizno,svirate prim i tercu odlicno,
ajde iznenadime onako sa nekom bugaricom.
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Super kolo..Svaka cast druze.Ko prati tercu aranzer ili ovaj drugi sto svira s tobom?Bas pravo zvuci..Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@Nele1
Pa nije bas toliko precizno,ja bi voleo da to bude jos preciznije ali izgleda da sa godinama sve manje marim za to...Mada je i glavni razlog sto se slabo ili nikako placaju kola na svadbi.Nekada je bilo prilika da mi vise baksisa uzmemo svirajuci kola nego pevaci pesama,a sad u danasnje vreme ima samo da djuskamo i repujemo.Kod nas znaju da kazu za takve koji igraju na takav nacin "boksuju se s' oblaci". ![]() Cim nadjem neki snimak gde ima nesto "made in bulgaria",postavicu. Pozdrav druze! @Zeljko Ja sviram tercu na klavijaturi a kolega prvu.On je dobar harmonikas a sto je jos vaznije dobar i posten covek! Pozdrav Zeljko! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Aha super Bobane svaka cast meni nije bas lako svirat tercu posebno..Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Bobane slusaj druze cuje se iz aviona kad neko dobro svira zato sam i reko daje odlicno,
znam kako je kad se svira mehanicki ali svuda polako pocinje da nema love,pozdrav drug.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|