|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
"A i one 4 nesretne One Touch..šta sa njima? Jesu za reklamu ili se mogu isprogramirati. Ako mogu, super. Ako ne mogu - odo po špagu za vješanje "
moze se isprogramirati da imas boje koje ti postavis.Ne znam u cemu gresis pri postavci. "Aj mi reci kako da si izvedem ovo... Sviram instrumental recimo od Shadowsa,...imam gitaru u A chorusu 1 i mora biti samo "gola" el. gitara - dakle upper 1, ulazim u B chorus gdje svira samo strings upper 2, više ni nesmije biti gitara unutra, ...i onda ulazim u C Chorus sa recimo ital. harmonikom...Poslije se vračam na početak..." Nazovi style sa 4 razlicita imena i tako ih zapamti.na svakom namesti boje koji ti trebaju(mfx i ostalo).,onda ih spremi u jedan perf.set Imas mogucnost sa cursorom ako ti je zatamnjen style koji ide da ga kursorom vrlo lako promenis. Nadam se da si me ukapirao posto sam malo konfuzan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 21.03.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Uuuu kumeee...! Thnx, budem probao ovo sa perf.
A kad dođeš k sebi (želim ti sreću ![]() ![]() Bit ću ti zahvalan!! Promijenjeno od Dell (27.03.2013 u 09:16 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
Ne bi bilo lose da malo prostudiras uputstvo.Umoran sam malo,sutra cemo nastaviti.Vrlo rado cu ti pomoci.
Dobrodosao na forum.Mislim da znam gde gresis. Javice se sigurno i kolega @morison koji jos bolje poznaje neke stvari na BK-5 od mene. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
OneTouch
@nesaband Nadam se da su se odmorili "umorni". O daaa, znam kako vam je! ![]() Jesam, proučio sam upute i na našem i na engleskom, ali mi i dalje nije jasno kako postaviti OneTouch svoje "instrumente" na ta 4 gumba. Složim si ritam, dvije "boje" na Upp1 i Upp2, kliknem Writte i sejva se na usb. Ok. Pozovem taj svoj perf., kliknem OneTouch i žmirkaju/blinkaju ta 4 gumba. Htio bih na te 4 tipke staviti, recimo: 1 - harmonika 2 - sax 3 - klavir 4 - choir Jesam li dobro shvatio da se to može tako editirati ili..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
evo ti link gde mozes skinuti pdf uputstvo na srpskom jeziku.
Mozes postaviti cetiri razlicite boje na tom jedmo user stylu i svaku boju mozes editovati kako ti je volja.cak imas i funkciju da promenom OTS mozes promeniti da li je variation 1,2,3 ili 4,sa prelazom,bez prelaza. u pocetku sve to malo izgleda komplikovano ali je u sustini jako prosto to odraditi.Naravno ta 4 OTS vaze za samo taj style.Ako zelis praviti vise OTS na jedan te isti style za razlicite potrebe onda je potrebno samo da ga preimenujes. Podesavanje OTS imas i u Globalu "OTS" gde postavljas parametre koje zeli da koristis ili ne koristis. UH,valjda ces me razumeti. Polako natenane procitaj manual ono sto ti treba i uskoro ces pevati uz BK-5 i neces moci da verujes kakve sve mogucnosti ti pruza. Dodato: http://www.rolandplanet.rs/index.php...ct&arti=706787 na ovom linku imas mogucnost da sacuvas uputstvo na svom racunaru. Promijenjeno od nesaband (27.03.2013 u 15:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: | Privatnik (27.03.2013) |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
Puno hvala na informaciji i na uputstvu. Pogledat ću i pokušati sam a ako zapnem, pitat ću.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
Radi prema uputsvu i ne mozes da pogresis.Ne zaboravi "Jedan style 4 OTS".ne preformans vec style,verovatno ti to nije jasno.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: | Privatnik (27.03.2013) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|